Familierecht

Wij adviseren en ondersteunen families bij familierechtelijke zaken zoals trouwen, scheiden en overlijden. We helpen met contracten, nalatenschappen en belastingaangiften. Wij zijn gespecialiseerd in vermogensrecht, estate planning en buitenlands recht. Bekijk ons dienstenoverzicht voor meer informatie.

Testament

Als je niet getrouwd bent, ben je niet automatisch erfgenaam van je partner. Daarom is het belangrijk om een testament op te maken.

Meer informatie

Levenstestament / volmacht

Met een levenstestament kun je ervoor zorgen dat jouw belangen worden behartigd op de manier zoals jij dat wilt.

Meer informatie

Samenleven en trouwen

Als je gaat trouwen zonder huwelijkse voorwaarden vast te leggen bij de notaris, dan trouw je in een beperkte gemeenschap van goederen. En niet meer in algehele gemeenschap van goederen, zoals vroeger.

Meer informatie

Scheiden

Scheiden kan een emotionele periode zijn waarin er veel zaken geregeld moeten worden, zoals de verdeling van bezittingen, wie er in het huis blijft wonen, hoe het zit met pensioen en alimentatie en wat er gebeurt met de kinderen.

Meer informatie

Nalatenschap

Als je te maken krijgt met een overlijden, komt er veel op je af. Het regelen van de nalatenschap kan een moeilijke taak zijn, vooral als je erfgenaam of executeur bent. Wij zijn er om je te helpen met deze taak.

Meer informatie

Estate planning

Wanneer het gaat om familievermogensrecht, is het belangrijk om te weten of en hoe je belasting kunt besparen. Wij hebben uitgebreide fiscale kennis om u hierin te adviseren.

Meer informatie

Legalisatie

Legaliseren van documenten online regelen. Wel zo efficiënt en transparant.

Meer informatie

Wij staan voor u klaar

Familierecht Onroerend goed

Caroline de Nerée tot Babberich

Notaris & partner

Familierecht Expats

Mireille van Velde

Kandidaat-notaris

Familierecht Expats

Shaila Tang Ali

Kandidaat-notaris