Vertrouwde kwaliteit, gedegen expertise

Als een van de grootste zelfstandige notariskantoren in Den Haag met een langjarige geschiedenis is Van Buttingha Wichers een bekende naam. Heb je interesse om bij ons te komen werken? Bekijk hier onze vacatures.

Wij staan onze cliënten bij op een drietal rechtsgebieden:

Familierecht

Al generaties lang zijn wij voor veel families vertrouwenspersoon en adviseur in familierechtelijke aangelegenheden. Daarbij kunnen wij bogen op uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van het Nederlandse en internationale familievermogensrecht. Tevens hebben wij voldoende kennis en expertise in huis op het gebied van erf- en schenkbelasting

.

Onroerend goed

Wij hebben een jarenlange expertise opgebouwd bij het maken van leverings- en hypotheekakten voor zowel particuliere cliënten als de zakelijke markt. Onze dienstverlening voor zakelijke cliënten bestaat daarnaast uit begeleiding bij het aankopen van portefeuilles, herfinancieringen, (wijziging) splitsing in appartementsrechten, transformatie en tal van andere zaken.

Ondernemingsrecht

Wij adviseren ondermeer zorginstellingen, specialistenmaatschappen, franchise organisaties, familiebedrijven, multinationals (waaronder oliemaatschappijen en uitgeverijen), alsmede nationale en internationale (non-)profitorganisaties.

Maatwerk

Veel van wat wij doen is maatwerk. Daarbij vormen de omstandigheden, wensen en belangen van onze cliënten het uitgangspunt. Ons team is zeer deskundig en efficiënt in het opmaken van akten. Onze adviserende rol is betrokken en pragmatisch. Bereikbaarheid en wendbaarheid is daarbij een vereiste. Ons team is zeer deskundig, efficiënt in het opmaken van akten en goed op elkaar ingespeeld, zodat wij snel kunnen schakelen.

Wij kunnen optreden als onpartijdig notaris maar ook als uw partijadviseur. Ons advies en de notariële akten die wij opstellen zijn altijd conform actuele ontwikkelingen en de laatste wet- en regelgeving. 
In een eerste gesprek inventariseren we uw wensen en kijken we welke juridische zaken aan de orde zijn. We maken vervolgens afspraken over de invulling en reikwijdte van uw opdracht en de honoraria en andere kosten die met de opdracht samenhangen. 

Wij zijn aangesloten bij Netwerk Notarissen. Binnen dit landelijke samenwerkingsverband werken wij samen met zo'n 150 andere kantoren op het gebied van juridisch onderzoek, vakopleiding, kwaliteitszorg en bedrijfsvoering.