Onze expertises

Hoogwaardige zorg en kwaliteit

Wij zijn een zelfstandig notariskantoor in Den Haag met expertise in familierecht, onroerend goed en ondernemingsrecht, waarbij maatwerk en efficiëntie centraal staan.

Familierecht

Wij adviseren en ondersteunen families bij familierechtelijke zaken zoals trouwen, scheiden en overlijden. We helpen met contracten, nalatenschappen en belastingaangiften. Wij zijn gespecialiseerd in vermogensrecht, estate planning en buitenlands recht. Bekijk ons dienstenoverzicht voor meer informatie.

Meer informatie

Onroerend goed

Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed transacties, zoals het leveren van huizen, het vestigen van hypotheken, het opnieuw uitgeven van erfpacht en het ruilen van onroerend goed. We geven advies aan particulieren, bedrijven, corporaties, ambassades, instellingen, overheden en professionele partijen zoals makelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Meer informatie

Ondernemingsrecht

Wij ondersteunen ondernemingen, overheden en missie-gedreven organisaties. Als trusted advisor treden wij vaak op voor (familie)bedrijven, stichtingen en bestuurders/toezichthouders, maar ook als onafhankelijke notaris bij fusies en overnames.

Meer informatie