Nieuws

06 september 2021

Met trots laten wij weten dat Farah Ouahoud (LL.M.) en Joep Ertem na het succesvol afronden van de beroepsopleiding zijn beëdigd tot waarnemend kandidaat-notaris! Van harte gefeliciteerd!

23 juli 2021

Trots zijn wij om mee te delen dat Lonneke Feddes-van der Plas is beëdigd als toegevoegd notaris! Lonneke is sinds 2008 kandidaat-notaris en werkzaam op de afdeling onroerend goed.

22 maart 2021

Heeft u juridische hulp nodig? Neem contact met ons op. +31(0)70 3566800

16 oktober 2020

Hebben jij en je partner een verschillende nationaliteit van een EU land? Dan hebben we iets leuks voor je!

16 oktober 2020

Het Coronavirus houdt de hele wereld nog steeds flink in zijn greep. Steeds zijn nieuwe adviezen van het RIVM en overheidsmaatregelen nodig om de (verdere) verspreiding en gevolgen van het virus in Nederland tegen te gaan. Van Buttingha Wichers notarissen volgt al deze adviezen en maatregelen strikt op. Hiermee willen wij de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers beschermen maar gelijktijdig ook onze dienstverlening zo goed mogelijk continueren.

28 januari 2020

Gepubliceerd in 6e edititie 2019 Buisiness Haaglanden

Bijna twee jaar geleden besloten het Haagse notariskantoor Van Buttingha Wichers notarissen en het Scheveningse notariskantoor De Jong & De Nerée samen verder te gaan als één notariskantoor met de naam ‘Van Buttingha Wichers notarissen’.

17 oktober 2019

Op 9 november 2019 wordt in de Grote Kerk in Den Haag de jaarlijkse "IamExpat fair" georganiseerd.

Blijf op de hoogte

Vind u het leuk om ons blog te lezen en op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen binnen Van Buttingha Wichers? Schrijf u dan nu in voor de nieuwsbrief!