Sterk in onroerend goed

Wij zijn gespecialiseerd in onroerend goed transacties, zoals het leveren van huizen, het vestigen van hypotheken, het opnieuw uitgeven van erfpacht en het ruilen van onroerend goed. We geven advies aan particulieren, bedrijven, corporaties, ambassades, instellingen, overheden en professionele partijen zoals makelaars, projectontwikkelaars en bouwbedrijven.

Huis kopen

Gefeliciteerd, je hebt het huis van je dromen gevonden! Maar voordat je de nieuwe eigenaar wordt, moet er nog een aantal zaken geregeld worden zodat je goed voorbereid bent en niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Meer informatie

Splitsen in appartementsrechten

Bij de splitsing in appartementsrechten moet er een procedure worden gevolgd waarbij geen stappen kunnen worden overgeslagen. Het is daarom aan te bevelen ons in een vroeg stadium in te schakelen.

Meer informatie

(Her)uitgifte in erfpacht

In Den Haag hebben we erfpacht. Het kan daarom zijn dat je een huis hebt gekocht op erfpachtgrond. Veel van deze erfpacht is eeuwigdurend, maar nog niet allemaal.

Meer informatie

Transformatie

Niet iedereen wil in een "gewoon" huis wonen. Vaak kies je dan voor het wonen in een oude kerk, school of kantoorgebouw. Het ombouwen van zo'n gebouw naar woningen noemt men "transformatie".

Meer informatie

Legalisatie

Legaliseren van documenten online regelen. Wel zo efficiënt en transparant.

Meer informatie

Wij staan voor u klaar

Familierecht Onroerend goed

Caroline de Nerée tot Babberich

Notaris & partner

Onroerend goed Expats

Lonneke Feddes-van der Plas

Notaris & partner

Onroerend goed

Maurits Welbergen

Kandidaat-notaris