Kandidaat-notaris vastgoed

Voor onze sectie Vastgoed zijn wij op zoek naar een ambitieuze waarnemingsbevoegde kandidaat-notaris met 3-6 jaar ervaring.

Functieomschrijving
Als ervaren kandidaat-notaris op onze sectie Vastgoed adviseer je cliënten op het gebied van diverse vastgoedtransacties, projectontwikkeling, transformaties en vastgoedfinancieringen. Ons kantoor werkt landelijk en adviseert onder meer professionele vastgoedbeleggers, (bedrijfs)makelaars en ondernemingen met vastgoedportefeuilles. Transformatie en splitsing in appartementsrechten zijn specialismen van ons kantoor en cliënten weten ons hiervoor te vinden.
Houd je van afwisseling in je werk, dan voel je je bij ons zeker thuis!

Competenties
Wij bieden jou de gelegenheid om op hoog niveau te acteren in een team waar naast het werk de sociale component ook een belangrijk onderdeel is.
Jij staat midden in de maatschappij, weet wat er in de wereld gebeurt en staat stevig in je schoenen. Daarbij komen de volgende competenties je bekend voor:

Onafhankelijk
Zelfcontrole en zelfsturend vermogen, staat op eigen benen in het nemen van actie, is niet afhankelijk van anderen.

Ondernemerschap
De wil en durf om initiatieven te nemen, gericht op het verwerven van marktaandeel en het boeken van resultaten.

Teamplayer
De teamplayer houdt het moreel en de samenhang in het team hoog door openheid en participatie te bevorderen. Werkt op effectieve wijze mee aan het gezamenlijke resultaat. Het draait om het team en niet het individu.

Commerciële vaardigheden
Heeft een goed gevoel voor commerciële en financiële principes en beïnvloedt zelf actief businessmogelijkheden en durft de daarbij behorende risico’s te nemen.

Cliënt- en servicegerichtheid
Inventariseert en/of onderzoekt de wensen en behoeften van de (interne en/of externe) cliënten en speelt daarop effectief in. Geeft hoge prioriteit aan cliënttevredenheid en servicebereidheid.

Communicator
Kan goed luisteren en past de tijdigheid en inhoud van zijn communicatie in woord en geschrift aan de behoeften van de cliënt aan.

Energiek
Krachtig, actief en energiek in staat zich aan te passen aan werkdruk en eisen van de situatie. In staat activiteitsniveau hoog te houden.

Inzet
Signaleert zelf juridisch relevante ontwikkelingen en deelt deze actief met het team. Trekt extra werkzaamheden naar zich toe die niet direct tot zijn takenpakket behoren en brengt op eigen initiatief verbeteringen aan in het werk.

Ons kantoor
Als een van de grootste zelfstandige notariskantoren in Den Haag met een langjarige geschiedenis is Van Buttingha Wichers een bekende naam.
Onze zaken zijn vaak complex en divers, waardoor het werk steeds uitdagend en afwisselend is. Wat ons daarbij onderscheidt van andere kantoren is, naast onze persoonlijke betrokkenheid bij de cliënt, onze brede kennis van het recht en maatschappelijke verhoudingen.

Cultuur
Onze cultuur is informeel met oog voor de menselijke maat. Maatschappelijke betrokkenheid staat hoog in het vaandel. Kantoorgenoten zijn een afspiegeling van de samenleving en lopen makkelijk bij elkaar binnen, iedereen kent elkaar en werkt op basis van een vertrouwensrelatie samen. Wij werken hard aan onze zaken, maar bewaken daarbij de balans met het privéleven.

Wat bieden wij
Bij Van Buttingha Wichers kun je je voortdurend ontwikkelen binnen een hele interessante praktijk. Vanzelfsprekend word je gecoacht en begeleid door ervaren collega's.
Daarnaast worden er naast het werk diverse sociale activiteiten georganiseerd.
Verder bieden wij je marktconform salaris, reiskostenvergoeding en pensioenregeling. Vanzelfsprekend komen vervolgopleidingen en/of cursussen voor onze rekening.

Geïnteresseerd?
Spreekt je dit aan of heb je nog vragen? Neem gerust contact op met Lonneke Feddes (notaris) (lp@vbwnotarissen.nl) als je vragen hebt over de functie of de praktijk. Je kunt Lonneke ook bellen (070-3566800). Vertrouwelijkheid is gewaarborgd.
Wil je meteen solliciteren? Stuur een e-mail met je cv naar Ellis Buster, office@vbwnotarissen.nl