Private Equity en Venture Capital

Als je als investeerder geïnteresseerd bent in de Nederlandse markt, dan zijn er veel kansen voor participatiemaatschappijen om te investeren in start-ups of bestaande ondernemingen. Voor ondernemers zijn er juist veel mogelijkheden om investeerders aan te trekken.

Wij hebben veel ervaring met het begeleiden van investeringen en wij staan zowel gerenommeerde investeringsmaatschappijen bij, als partijen waarin geïnvesteerd wordt door private equity / venture capital.

Wij zijn bedreven in het adviseren bij, en het opstellen van, alle documentatie die nodig is voor een investering door een participatiemaatschappij. Aan de andere kant adviseren wij ook ondernemers en bedrijven die een investeerder willen aantrekken. Het is belangrijk om tijdig een deskundige in te schakelen, omdat dit veel problemen kan voorkomen in het verdere traject van de participatie. Door onze ervaring en expertise kunnen wij bij elke stap van het proces ondersteunen en ervoor zorgen dat de investering soepel verloopt.

Wij staan voor u klaar

Ondernemingsrecht

Eelko Smit

Notaris & partner

Ondernemingsrecht

Wouter Admiraal

Kandidaat-notaris & partner