Als onafhankelijke en onpartijdige notaris zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van overnames van ondernemingen. Wij treden hierbij doorgaans niet op als partijadviseur, maar kunnen dat wel als alle partijen daarmee instemmen. Desgewenst kunnen wij ook als onderdeel van een team van meerdere adviseurs, zoals advocaten en corporate finance adviseurs, optreden.

De notaris is de 'spin in het web' als het gaat over de overdracht van aandelen en het eventueel vestigen van zekerheidsrechten. Wij bewaken dan ook in overleg met partijen de voortgang van het proces om tot een succesvolle afronding te komen.

Als notaris zijn wij verantwoordelijk voor het opstellen van de benodigde notariële documentatie (zoals een akte van levering van aandelen en eventueel ook een verpanding van aandelen) en zorgen wij ervoor dat deze aansluit op de andere documenten zoals de koopovereenkomst. Ook kunnen wij zorg dragen voor het opstellen van alle besluiten die nodig zijn voor een succesvolle overname. Als er een opinie benodigd is, werken wij daarvoor vaak samen met andere gerenommeerde advocatenkantoren.

Wij staan voor u klaar

Ondernemingsrecht

Eelko Smit

Notaris & partner

Ondernemingsrecht

Wouter Admiraal

Kandidaat-notaris & partner