Van Buttingha Wichers notarissen volgt de actuele overheidsadviezen en maatregelen strikt op. Hiermee willen wij de gezondheid van onze cliënten en onze medewerkers beschermen maar gelijktijdig ook onze dienstverlening zo goed mogelijk continueren.

Continuïteit in dienstverlening en afspraken

Ondanks dat wij zoveel als mogelijk thuiswerken blijft Van Buttingha Wichers notarissen voor alle cliënten telefonisch en per e-mail gewoon en goed bereikbaar tijdens onze kantoortijden. Ook de gemaakte afspraken gaan gewoon door zolang u geen ziekteverschijnselen hebt (zie hieronder) en de overheidsmaatregelen dit toestaan.

Om de verspreiding en gevolgen van het virus tegen te gaan wordt bij Van Buttingha Wichers notarissen alle voorzichtigheid betracht. Zo dragen wij indien gewenst / bij meerdere bezoekers een mondmasker, houden wij ons aan de 1,5 meter regel, geldt voor ons eenrichtingsverkeer en volgen wij alle hygiënemaatregelen van het RIVM strikt op. Hierdoor is het mogelijk dat u bij ons op kantoor van harte welkom bent, maar wij begroeten u zonder handen te schudden en wij vragen u bij binnenkomst uw handen te reinigen.

Ondanks al deze maatregelen blijven wij onze uiterste best doen om onze dienstverlening voort te zetten op de wijze die u van ons gewend bent en van ons mag verwachten. Vanwege het thuiswerken kan het voorkomen dat u met een andere behandelaar te maken krijgt of dat de behandeling wat langer op zich laten wachten. Wij vertrouwen erop, dat u dan daarvoor begrip zult hebben.

Wat te doen als u een afspraak en een van de ziekteverschijnselen hebt?

Als u klachten ondervindt wordt u vriendelijk doch dringend verzocht telefonisch contact met ons op te nemen om de afspraak te verzetten. Voelt u zich vooral niet bezwaard als u dat kort tevoren nog doet. Uiteraard denken wij met u mee aan oplossingen als uitstel voor u bezwaarlijk mocht zijn.

We hopen dat we met al onze maatregelen kunnen bijdragen aan de bescherming van de gezondheid van ons allemaal.